Let administration af udlejningsejendomme

 

Vil du være fri for det administrative besvær og samtidig have mest muligt ud af din investering? Så er Pilgaard Regnskabsservice løsningen for dig.

Du kan bruge din tid på de overordnede beslutninger om din ejendom. Imens sørger vi for en præcis og effektiv administration og tager os af alt det regnskabsmæssige, opkrævning af husleje, dialogen med lejerne med mere.

Du er også fri for selv at skulle følge med i nye love og regler. For vi sørger for at holde dig ajour med ændringer i lejeloven og deres betydning for dig.

Vi giver dig det fulde overblik og rådgiver dig om, hvordan du effektiviserer driften og øger værdien af din ejendom. Derudover hjælper vi dig med at udarbejde konkrete planer for fx renovering og modernisering.

Uanset om du har en enkelt ejendom eller en hel portefølje af ejendomme, hjælper vi dig med at få mest muligt ud af din investering.

Spar tid på administration og få det bedste udbytte af din ejendom – ring eller skriv til os allerede i dag på +45 9735 3911 eller fp@hotmail.dk.